Betöltés...

Dr. Guti MariannaDr. Guti Marianna

Esztétikai fogszakorvos, a minőség elkötelezett híve.

Munkám során minden esetben a tökéletességre törekszem. Az alapoktól indulok, a szájat, fogakat, rágószervet az emberi szervezet részeként kezelem, mivel a száj indikátora számos belgyógyászati betegségnek, így fogorvosként fontos szerepem van a korai felismerésben. Nem csak a kialakult következményeket kezelem, hanem felkutatom az okokat, és annak megfelelően komplex kezelést nyújtok a pácienseimnek.

2008-ban szereztem diplomát a Debreceni Egyetem Fogorvostudományi Karán. Egy vidéki körzeti rendelőben kezdtem el dolgozni, ahol sok gyakorlatra tettem szert. Szakmai fejlődésem érdekében Budapestre költöztem, és 2009-től a Központi Stomatológiai Intézet munkatársa lettem. A nagy beteglétszámnak köszönhetően tovább fejlesztettem gyakorlati és elméleti tudásomat. 2011-ben Konzerváló Fogászat és Fogpótlástan szakirányon, 2019-ben Fogszabályozás szakirányon kiválóan megfelelt eredménnyel szakvizsgát tettem. Emellett egy több székes, jól felszerelt rendelőben is elkezdtem dolgozni, ahol 2010-től 2016-ig voltam a kiváló szakmai hátérrel rendelkező csapat tagja. Megtanultam és alkalmaztam a legmodernebb eljárásokat, megismertem és használtam a legújabb anyagokat. Itt fogalmazódott meg bennem, hogy miként és hogyan fogom a saját magánrendelőmet létrehozni, működtetni és a legjobbak közé emelni.

Asszisztensnőm és a rendelő dentálhigiénikusa Ábrahám Eszter, akivel már 2010 óta dolgozunk együtt, jól kiegészítjük egymást, ami a
hatékony és jó munka alapfeltétele.

Férjezett vagyok, két kisgyermek édesanyja. 


Kapcsolat felvétel

Küldjön nekünk üzenetet!

Üzenet küldés

Küldjön számunkra üzenetet!

Elérhetőségeink
GUTDENT Fogorvosi Magánrendelő

1123 Budapest, Alkotás út 31. 1.em.  kapucsengő: 15

06-30/309-6099

info@gutdent.hu

Kövessen minket