Betöltés...

Fogszabályozás

Rögzített, kivehető illetve láthatalan fogszabályozó rendszerekkel dolgozunk. Mindenkinek a legmegfelelőbb megoldást ajánljuk.

A fogszabályozás során a megfelelő diagnózis a legfontosabb, melyet alapos röntgen értékeléssel, lenyomatvétel alapján készített gipszminta elemzéssel és a páciens klinikai vizsgálatával nyerünk.

Hagyományos és önligírozó multibond technikát egyaránt alkalmazunk. 

Kivehető készüléket leginkább fejlődésben lévő, fiatal pácienseinknek ajánlunk. Ebben az esetben a harmonikus állcsont viszonyok elérésére törekszünk, nem a fogak helyzeti beállítására helyezzük a hangsúlyt.


A HappySmile láthatatlan fogszabályozó rendszer áttetsző (láthatatlan, biokompatibilis) sínek sorozata, amely lépésről-lépésre kíméletesen mozgatja a fogakat az ideális helyzetükbe.

Alapja egy rendkívül pontos és hatékony grafikus szoftver, ami képes megtervezni az elvárt állapotot. A high-tec szoftvernek köszönhetően ez az esztétikus és higiénikus fogszabályozó rendszer nagyon pontosan és gyorsan működik. A tervezés során előzetes analízist, számításokat tudnak végezni a szakemberek a fogívekkel kapcsolatban. Például egy virtuális állcsontba helyezve a rágási funkciót is előre lehet látni. A tervről e-mailben képeket illetve videót küldenek, ahol a páciens esztétika véleményt alkothat a megtervezett mosolyról.

Lépései:

  • 1.    A páciensről lenyomat készül a rendelőben
  • 2.    A lenyomat digitalizálása egy asztali szkennerrel történik
  • 3.    A virtuális modelleket a laborban magasan képzett szakemberek dolgozzák fel és elemzik, majd készítenek egy virtuális fogmozgatási tervet. A terv vizualizálja az elvárt, megvalósítható állapotot, az orvos is és a páciens is láthatja, milyen végeredményre számíthat. A szükséges sínek darabszámát a fogak elmozdításának mértéke és a mozgatandó fogak száma is befolyásolja. A terv része a képeken, videókon kívül egy pontos árajánlat, így a páciens esztétikai és anyagi szempontból is felelős döntést hozhat
  • 4.    A terv elfogadása után kezdődik a sínek legyártása. Az aktuálisan legmodernebb technológiákat alkalmazva, direkt fogászati felhasználásra specializált 3D nyomtatóval állítják elő azokat a mintákat, melyekre a lehelet vékony biokompatibilis, áttetsző sínek elkészülnek
  • 5.    A modellekre vákuum és nyomóformázással alakítják a síneket, hogy a lehető legpontosabb végeredményt érjék el
  • 6.    A HappySmile kivehető fogszabályozó síneket számozva, nevesítve, esztétikus csomagolásban juttatják el a rendelőbe, kezdődhet a láthatatlan fogszabályozás

 


Kapcsolat felvétel

Küldjön nekünk üzenetet!

Üzenet küldés

Küldjön számunkra üzenetet!

Elérhetőségeink
GUTDENT Fogorvosi Magánrendelő

1123 Budapest, Alkotás út 31. 1.em.  kapucsengő: 15

06-30/309-6099

info@gutdent.hu

Kövessen minket